lirik lagu “BUKAN CINTA AKU by Dinie & Khai”

Assalamualaikum guys!!

hari ni mocha rasa nak kongsi satu lagu yang bagi mocha giler best!!!

“Bukan Cinta Aku by dinie & Khai”… alunan suara,petikan gitar dia fuhhh memang syahdu….lirik pon boleh tahan..untuk couple2 yg tengah bercinta tuu bole la layan lagu nii…

but before mocha share lirik lagu nii,nak share sikit la the amazing part tentang lagu ni ialah duo yang menjayakan lagu ni merupakan insan yang cacat pengelihatannya… haaaa,nampak tak? Tuhan tu maha adil,eventhough dorang cacat pengelihatan tapi dorang ade bakat yang besar.. sorang ade alunan suara yang merdu dan mantap then sorang lagi ade bakat bermain gitar..sama mcm kumpulan caliph busker…kan?!!

pada yang nak layan lagu ni bole tekan link di bawah:

lirik:

Verse 1,
Andai kau cinta kepadanya

Jagalah dia sepenuh jiwa

Doakan ku juga bahagia Lebih terbaik waktu bersamamu

Verse 2,

Namun jika cintamu kerna Engkau tertekan keterpaksaaan

Beranikan kembali padaku

Aku pertahankan seluruh nyawaku

Chorus,

Cinta kita anugerah yang terindah

Seribu tahun tak mungkin berubah

Kita telah berjanji

Sehidup semati Sehingga ke syurga

Dia hanya ingin kita berpisah

Namun tak mudah ku lepas menyerah

Percintaan ini pasti Milikku selama-lamanya

Break…

Cinta kita anugerah yang terindah

Seribu tahun tak mungkin berubah

Kita telah berjanji

sehidup semati sehingga ke syurga

Dia hanya ingin kita berpisah

Namun tak mudah ku lepas menyerah

Percintaan ini pasti Milikku selama-lamanya

Percintaan ini pasti miliku selamanya

Hadiah Tuhan untuk kita berdua

so korang bole la layan bile ade freetime okay!!!

newbie here!!!

hi guys!!

aku baru lagi dalam dunia blogger ni..so untuk first post ni aku nk kenalkan diri aku laa..dalam ni korang bole “call” aku dengan nama MOCHA jerrr…hahaha..sebab aku coffee lover…tp gigi x kuning tau..

basically aku buat blog ni sebab aku suke menulis and share ape yg aku tahu n definitely aku suke berkawan…sekarang ni kan dunia canggih dgn teknologi and segalanya di hujung jari…so kenapa x gunakan untuk kite connect dgn org ramai melalui dunia alam maya ni kan…tapi aku bukan anti social tau!!!!haha

aku lom dpt tentukan arah tuju blog aku ni….mungkin basically aku generalkan je blog aku ni (post ape yg aku suke..haha).. so pada otai2..harap dapat beri tunjuk ajar…same2 la kita berkongsi ilmu….in sha allah…

akhir kata untuk first post aku ni… salam kenal dari mocha and sila beri tunjuk ajar..tq guys!!!